Abonats

Places per abonaments mensuals en diferents modalitats horàries d’entrada i sortida per tal d’adaptar-se al màxim a les necessitats dels usuaris.
Abonaments de 24, 13 o 9’5 hores, de 6 a 22 hores de dilluns a divendres, pensats per als residents i treballadors de la zona. Consulta aquí les tarifes. Preus vigents a partir del 01/01/2024. 

 

Tarifes mensuals

Abonament mensual cotxe:

La nostra oferta cobreix les necessitats tant dels clients que volen estacionar per hores com les d'aquells que necessiten períodes de llarga durada. Disposem de diferents modalitats perquè aparquis el teu vehicle amb la màxima comoditat i rapidesa.

157 €

24 hores

Més informació

Amb la modalitat d'abonament 24 hores podràs aparcar a la teva plaça sempre que ho necessitis.

118 €

13 hores

Més informació

Si t'has de moure per la ciutat, amb la tarifa especial de 13 hores podràs gaudir de l'estacionament continuat sense preocupacions. De 6 a 22 h de dilluns a divendres.

101 €

9,5 hores

Més informació

En l'opció de 9,5 hores, podràs triar l'entrada a l'aparcament de 6 a 22 h de dilluns a divendres. L'opció més econòmica i còmode d'aparcar per hores en una jornada laboral.

68 €

Nit

Més informació

Amb la modalitat d'abonament de Nit, gaudeix d'una vetllada especial i d'una bona tarifa d'aparcament de dilluns a divendres de 20 a 9h i dissabte, diumenges i festius tot el dia.

 

Altres abonaments mensuals:

Disposem d’abonaments mensuals per tot el dia tant per motos com per bicicletes, amb una oferta completa al millor preu dotada de zones segures i exclusives per a bicicletes.

56 €

Moto 24 hores

Més informació
20 €

Bicicleta 24 hores

Més informació

 

Tarifes diàries

Si necessites estacionar durant diversos dies al millor preu, l'abonament diari és la teva solució. Disposem d'abonaments diaris per a estades de 1, 3 i 7 dies.

35 €

1 dia

Més informació
60 €

3 dies

Més informació
75 €

7 dies

Més informació

 

Consulteu preus per altres opcions al telèfon o a l’adreça de mail indicats.

 

Tarifes per recàrregues de vehicles elèctrics

Disposem de carregadors per a vehicles elèctrics, amb tarifes especials per abonats. Per poder fer ús dels carregadors és necessari tenir l’app PLACETOPLUG al teu dispositiu mòbil. Podràs fer-ho a través de l’apple Store o bé al Play Store.

Per conèixer les normes d’ús de recàrrega de vehicles elèctrics, fes clic aquí.

Diürn de 8.00 h a 23.59 h

0,44 €/kW

 Nocturn de 24.00 h a 07.59 h

0,28 €/kW

cap de setmana de 00.00 h a 24.00 h

0,28 €/kW

 

 

Cessió de Dret d’ús

Posem a la teva disposició venda de places. Descansa amb tranquil·litat mentre cuidem del teu vehicle.

Més informació

 

Per conèixer les normes reguladores del règim d’abonats fes clic aquí.

Tenim una gran varietat de modalitats d'abonaments, que s'adapten a les teves necessitats d'aparcament. Ara pots triar-ne la teva!